De 10 leukste dingen die jij kunt doen in het Empire State Building

Wanneer jij binnenkort naar New York gaat, staat er vast een bezoekje aan het Empire State Building op de planning. Is dit niet het geval? Pas dit dan direct in! Het Empire State Building is namelijk een bezienswaardigheid die jij echt niet mag missen. Sterker nog, je kunt er maar beter een hele dag voor uittrekken. Waarom? Omdat er heel veel dingen om te doen zijn in het Empire State Building. Benieuwd wat te doen in het Empire State Building? Wij hebben hier tien leuke dingen op een rijtje gezet!

1. Kijk je ogen uit

Wat te doen in het Empire State Building? Allereerst je ogen uitkijken natuurlijk! Wanneer jij een paar verdiepingen omhoog gaat, heb je namelijk een prachtig uitzicht over de stad. En hoe hoger je komt, hoe mooier alles het wordt. Genieten van het uitzicht is dan ook één van de dingen om te doen in het Empire State Building.

2. Bezoek het buitendek

Eén van de andere dingen om te doen in het Empire State Building is het buitendek bezoeken. Dit is absoluut een aanrader. Vanaf het buitendek heb jij namelijk een adembenemend uitzicht over de stad New York. Zeker bij helder weer kun jij prachtig uitkijken over de grootste stad van de Verenigde Staten.

3. Over de rand kijken

Ga jij naar het buitendek? Dan vraag jij je mogelijk af wat te doen op deze plek van het Empire State Building. Allereerst genieten van het mooie uitzicht natuurlijk! Heb jij geen hoogtevrees? Kijk dan ook zeker even over de rand hoe hoog je wel niet staat!

4. Foto maken van de omgeving

In dit lijstje met dingen om te doen in het Empire State Building mag het maken van een foto uiteraard niet ontbreken. Wanneer jij terug bent van jouw bezoekje aan New York, wil jij immers aan iedereen laten zien hoe fantastisch het uitzicht wel niet is.

5. Selfies maken

Verveel jij je in het Empire State Building? Dat lijkt haast onmogelijk. Toch vraag jij je mogelijk af wat te doen in het Empire State Building. Ga in dat geval wat leuke selfies maken. Deze selfies maak jij op grote hoogte, waardoor de achtergrond er spectaculair uitziet.

6. Naar de top

Het buitendek is niet de top van deze wolkenkrabber. Je kunt nog een aantal verdiepingen hoger. Dit is dan ook één van de vetste dingen om te doen in het Empire State Building. Hier kun je helaas niet naar buiten, maar het uitzicht is wel een stuk beter dan een aantal verdiepingen lager.

7. Neem ’s avonds een kijkje

Eén van de dingen om te doen is het Empire State Building in de avond bezoeken. Waarom? Omdat je dan pas ziet hoeveel lichtjes er in New York zijn. Tijdens jouw bezoek aan New York is dit dan ook iets wat jij absoluut moet doen in het Empire State Building.

8. Bezoek het education center

Het Empire State Building bevat een education center. Wanneer jij niet weet wat te doen bij deze bezienswaardigheid, is een bezoekje hieraan zeker een aanrader. Je leert hier namelijk alles over onder meer de historie van het Empire State Building. Ook is er aandacht voor algemene informatie.

9. Neem een kijkje in de winkels

Het Empire State Building staat te boek als een kantoorpand, maar je vindt er ook de nodige winkels. Niet gek ook wanneer je bedenkt dat er jaarlijks talloze bezoekers komen. Wanneer jij deze bezienswaardigheid bezoekt, kun je natuurlijk ook even neuzen in de verschillende winkels in het gebouw.

10. Geniet van eten en drinken

Naast winkels vind je in het Empire State Building ook een aantal horecagelegenheden. Deze zijn behoorlijk duur, maar het is natuurlijk wel een geweldige ervaring om hier eens wat te eten of te drinken. Doe dit dan ook zeker wanneer jij in het Empire State Building bent!

Vincent de Dijk

Hallo, wat leuk dat ik je mag begroeten op mijn website. Ik ben Vincent, aangenaam. Op deze website vertel ik je alles wat jij moet weten over het Empire State Building in New York. Persoonlijk vind ik dit één van de meest intrigerende gebouwen die ik tijdens al mijn reizen ben tegengekomen. Het viel mij op dat de Empire State Building tickets ontzettend duur zijn. Dat is de reden dat ik deze website ben gestart. Hier vertel ik je namelijk hoe jij Empire State Building tickets met korting kunt kopen. Ik hoop dat jij er je voordeel mee doet!