Disclaimer

 

Welkom op Empirestatebuildingtickets.be. Hier lichten we onze disclaimer toe. In deze disclaimer lees je de voorwaarden waaronder de informatie op deze website wordt aangeboden.

Informatie is eigendom van Empirestatebuildingtickets.be

Wil jij de informatie op deze site gebruiken? Dat is geheel gratis. Wanneer jij de informatie niet kopieert, verspreidt of hier op een andere manier gebruik of misbruik van maakt. Jij mag de informatie alleen gebruiken wanneer jij je aan de wettelijke regels met betrekking tot intellectueel eigendom houdt. Wil jij tekst, fotomateriaal of andere bronnen van deze site publiceren of hergebruiken? Dat mag niet zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming.

Onjuistheden in de informatie?

Doen wij onze uiterste best om bezoekers van juiste informatie te voorzien met betrekking tot tickets voor het Empire State Building. Via onze site kun je ook terechtkomen bij officiële partijen die tickets voor de wolkenkrabber in New York verkopen. Wij verkopen zelf geen tickets. Mocht de informatie op onze eigen website waar wij naar verwijzen onjuistheden bevatten, dan wij geen enkele manier aansprakelijk.

Bezoekers van

Wij kunnen ons niet aansprakelijk stellen voor schade die direct of indirect door de (informatie op de) website veroorzaakt is of wordt. Website geen enkele manier aansprakelijk gesteld kan worden voor de uitingen die bezoekers op onze website plaatsen.

De informatie en/of producten worden aangeboden zonder enige vorm van aanspraak op juistheid of garantie. Wij behoudt zich het recht om, zonder vooraf opgaaf van reden, informatie op deze site te wijzigen, verwijderen of te vernieuwen. Website kan ook op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de informatie op de website waar op deze site naar verwezen en/of doorgelinkt wordt.

Veranderingen

Zijn er wijzigingen aangebracht in de disclaimer? Dan vind je deze hier. Wij zorgen er namelijk te allen tijde voor dat de meeste recente versie van de disclaimer op deze pagina staat.

Vincent de Dijk

Hallo, wat leuk dat ik je mag begroeten op mijn website. Ik ben Vincent, aangenaam. Op deze website vertel ik je alles wat jij moet weten over het Empire State Building in New York. Persoonlijk vind ik dit één van de meest intrigerende gebouwen die ik tijdens al mijn reizen ben tegengekomen. Het viel mij op dat de Empire State Building tickets ontzettend duur zijn. Dat is de reden dat ik deze website ben gestart. Hier vertel ik je namelijk hoe jij Empire State Building tickets met korting kunt kopen. Ik hoop dat jij er je voordeel mee doet!