Empire State Building kaartjes kopen

Het Empire State Building is een bijzonder geliefde bezienswaardigheid in New York. Toeristen van over de hele wereld komen naar de grootste stad van Amerika om deze attractie te bezichtigen. Het blijft vaak niet bij het bezichtigen alleen. Het Empire State Building kan namelijk ook betreden worden. En ik zou dit vooral doen wanneer jij deze bezienswaardigheid bezoekt. Om de wolkenkrabber te betreden, moet jij wel Empire State Building kaartjes hebben. Heb je die niet? Dan kom je niet binnen. Gelukkig kun jij bij de toren zelf toegangskaartjes kopen. Je bent in dat geval wel een stuk duurder uit. In de onderstaande tekst vertel ik je waarom en daarnaast bied ik je hulp bij het vinden van goedkopere Empire State Building kaartjes.

Kaartjes kopen bij het New York State Building

Er zijn genoeg mensen die hun bezoekje aan New York niet van tevoren plannen. Zij reizen af naar deze stad en zien vervolgens wel wat zij kunnen doen. Dit kan natuurlijk, maar dat raad ik je niet aan. Waarom niet? Ten eerste gaat er zo onnodig veel tijd verloren en ten tweede kost het je zo veel meer geld. Neem bijvoorbeeld een bezoekje aan het New York State Building. In New York zelf betaal jij vaak de hoofdprijs voor deze tickets. Toch kiezen veel toeristen hiervoor. Dit is in mijn ogen ook de oorzaak van de lange rij die er vrijwel altijd staat bij het New York State Building. Iedereen wil namelijk de wolkenkrabber betreden en daarvoor moet je Empire State Building kaartjes hebben.

Koop Empire State Building kaartjes van tevoren

Wil jij geld besparen op je bezoek aan het New York State Building? Dan doe je er goed aan om vanuit huis alvast tickets voor het Empire State Building te kopen. De reden hiervoor is dat dit gewoonweg veel goedkoper is. Bij mijn eerste bezoek was ik hier zelf ook niet van op de hoogte. Middels deze weg wil ik jou graag aanraden dit wel te doen. Het scheelt namelijk echt heel veel geld. Wanneer je het New York State Building met meerdere mensen wilt bezoeken, praten we toch al snel over enkele tientallen dollars. En dit geld kun jij natuurlijk prima ergens anders voor gebruiken in New York. Via het internet kun jij betrekkelijk eenvoudig Empire State Building kaartjes kopen. Een zoektocht levert al snel enkel sites op die de tickets voor deze bezienswaardigheid aanbieden. Wil je nog meer attracties bezoeken? Combineer dit dan met Empire State Building kaartjes.

Skip lange rijen wanneer jij kaartjes hebt

Heb jij ook zo’n hekel aan lange rijen bij bezienswaardigheden? Dan kan ik jou de hand schudden. Ik doe er zelf ook altijd alles aan om de wachttijd te beperken. Uiteraard behoort voorkruipen daar niet bij. Nee, ik beperk me altijd tot het kopen van kaartjes voordat ik ergens heen ga. Waarom? Omdat ik uit ervaring weet dat je hierdoor vaak niet achteraan de rij aan hoeft te sluiten. Mensen die al over tickets beschikken, mogen meestal via een aparte ingang naar binnen. Dit is bij het Empire State Building in ieder geval wel zo. Je bespaart dus niet alleen geld door van tevoren Empire State Building kaartjes te kopen, maar ook tijd, heel veel tijd!

Ticket vergelijking van verschillende websites

Omdat ik als geen ander weet dat veel mensen niet de moeite willen nemen om een ticket vergelijking te maken, heb ik dit alvast gedaan. Ik heb niet alle sites bezocht, maar me beperkt tot vier aanbieders van Empire State Building kaartjes: Tiqets.com, Ticketbar.eu, Viator.com en Getyourguide.com. Op deze sites heb ik zowel gekeken naar wat het kost om alleen de 86e verdieping te bezoeken, maar ook wat je betaalt om zowel de 86e als de 102de verdieping te bezoeken. Hier zit namelijk prijsverschil in. Ook kan het zijn dat je voor bepaalde tijdstippen meer geld kwijt bent. Hieronder de ticket vergelijking.

– Tiqets.com

Hier betaal je voor een ticket voor het Empire State Building 37,06 euro. Met dit ticket kun jij de wolkenkrabber gedurende de hele dag betreden. Wel geldt het ticket slechts eenmaal. Het ticket is daarnaast alleen geldig voor de 86e verdieping. Bij Tiqets.com kun jij geen kaartjes kopen voor de 102e verdieping. Deze zijn op de 86e verdieping van de wolkenkrabber te koop. De kaartjes die je op deze site koopt, zijn 2 jaar geldig.

– Ticketbar.eu

Bij deze aanbieder van tickets betaal jij 29,18 euro voor een kaartje voor het buitendek van het Empire State Building. Net als bij Tiqets.com kun je ook deze kaarten gedurende de hele dag (eenmalig) gebruiken. Daarnaast kun je met de tickets van Ticketbar.eu ook niet naar de hoogste verdieping van dit kantoorpand. Hiervoor moet je ter plekke een ticket kopen.

– Viator.com

Bij Viator.com betaal jij 34,20 euro om het buitendek van het Empire State Building te bezoeken. Ook hier is dit de maximale hoogte die jij kunt bereiken, tenzij je kiest voor een VIP-tour. Hiermee kun jij wel bovenin de wolkenkrabber komen. De prijs voor een VIP-ticket is echter wel aanzienlijk duurder: 152,04 euro.

– Getyourguide.com

De laatste aanbieder uit deze ticket vergelijking is Getyourguide.com. Hier betaal jij 38,04 euro voor een ticket. Met dit kaartje kun jij het buitendek van het Empire State Building bezoeken. De 102de verdieping is ook hier dus niet inbegrepen in de prijs. Het ticket van Getyourguide.com betreft een flexibel ticket, waardoor dit ideaal is om jouw bezoek aan deze bezienswaardigheid al ruim van tevoren kunt plannen.

Ga jij naar Rome? Koop ook dan van tevoren je tickets!

New York trekt jaar in jaar uit miljoenen bezoekers. Dit is echter lang niet de enige stad ter wereld waar toeristen massaal naar toe trekken. Ook Rome staat bij veel mensen bovenaan het verlanglijstje. Niet gek ook, want de hoofdstad van Italië ademt historie. Zo zie je er nog allerlei invloeden terug van de Romeinse tijd. Het bekendste overblijfsel uit deze periode is het Colosseum. Wanneer jij naar Rome gaat, moet je deze bezienswaardigheid hoe dan ook gezien hebben. Het is hier iedere dag echter wel hartstikke druk, waardoor ik je aanraad om van tevoren al tickets te kopen. Waar je dit kunt doen? Kijk bijvoorbeeld eens op www.colosseumtickets.nl.

Tickets voor Vaticaanstad kopen

Wanneer jij Rome aandoet voor een stedentrip, breng je vast en zeker ook wat tijd door in Vaticaanstad. In deze kleinste onafhankelijk staat er wereld is namelijk van alles te zien. Zo vind je hier het ‘huis’ van de paus en kun je een kijkje nemen in de Sint Pieterbasiliek. Hier houdt het echter niet bij op. Ook de musea zijn zeker een bezoekje waard. En wat te denken van de Vaticaanse tuinen? Doordat het dagelijks druk is in Vaticaanstad, is het geen overbodige luxe om van tevoren al over de tickets te beschikken. Deze schaf jij aan via vaticaanstadtickets.nl. Je slaat hiermee de rij over, waardoor je meer tijd hebt om de bezienswaardigheden te bezoeken. Daarnaast bespaar je behoorlijk wat geld wanneer jij de tickets reeds van tevoren aanschaft.

Vincent de Dijk

Hallo, wat leuk dat ik je mag begroeten op mijn website. Ik ben Vincent, aangenaam. Op deze website vertel ik je alles wat jij moet weten over het Empire State Building in New York. Persoonlijk vind ik dit één van de meest intrigerende gebouwen die ik tijdens al mijn reizen ben tegengekomen. Het viel mij op dat de Empire State Building tickets ontzettend duur zijn. Dat is de reden dat ik deze website ben gestart. Hier vertel ik je namelijk hoe jij Empire State Building tickets met korting kunt kopen. Ik hoop dat jij er je voordeel mee doet!