Waar vind je het Empire State Building?

Zoals jij inmiddels ongetwijfeld weet, is het Empire State Building één van de hoogste gebouwen van New York. Ondanks het feit dat de wolkenkrabber liefst 381 meter hoog is, kun je hem lang niet overal in New York ook zien. In de grootste stad van de Verenigde Staten barst het namelijk van de hoge gebouwen. De Empire State Building locatie is dus niet altijd even goed te bepalen. Wanneer jij de locatie van deze bezienswaardigheid niet exact weet, kan het je veel tijd kosten om het gebouw te vinden. Dat is natuurlijk hartstikke zonde. Wanneer jij lang doet over het vinden van de Empire State Building locatie, heb je immers minder tijd om andere attracties in New York te bezoeken.

Maak gebruik van een kaart

De makkelijkste manier om de exacte Empire State Building locatie te vinden, is door gebruik te maken van een kaart. Dit is dan ook precies de reden dat vrijwel iedere toerist een New York kaart bij zich heeft. Zo’n kaart is namelijk ideaal voor het vinden van de verschillende bezienswaardigheden en daarnaast verdwaal jij niet met een New York kaart. Heb jij net een attractie bezocht en wil je nu naar het Empire State Building? Dan pak je gewoon jouw New York kaart erbij. Op deze manier kun jij de Empire State Building locatie namelijk precies bepalen. Zo heb jij binnen de kortste keren één van de hoogste bezienswaardigheden van New York gevonden

De weg vragen aan toeristen

Heb jij geen New York kaart? Dan kun je er op vrijwel iedere hoek van de straat wel eentje kopen. Niet iedere toerist wil dit echter. Er zijn er namelijk ook een aantal die New York gewoon op eigen houtje willen ontdekken. Dit kost tijd, maar is wel een leuke ervaring. Wil jij vanaf jouw locatie naar het Empire State Building? Dan wordt het echter vrij lastig om deze te vinden. Je kunt je in de hoogte misschien wel redelijk oriënteren, maar dit werkt niet altijd. Gelukkig heb je nog een andere mogelijkheid om de Empire State Building locatie te vinden. Hoe? Door toeristen naar de weg te vragen.

Wanneer deze toeristen over een New York kaart beschikken, kunnen ze jou haarfijn uitleggen waar je het Empire State Building precies vindt. Heb je een telefoon of camera op zak? Vraag dan of je er even een foto van mag maken. Op deze manier kun jij de weg naar het Empire State Building toch betrekkelijk eenvoudig en snel vinden!

Stap op een hop on hop off bus

New York ontdekken is natuurlijk hartstikke makkelijk wanneer je een kaart hebt. Er is echter een manier die misschien nog iets makkelijker is: de hop on hop off bus. Deze bus rijdt namelijk langs vrijwel alle bezienswaardigheden in New York. Op deze manier kom je vanzelf ook bij het Empire State Building terecht. Je hoeft alleen maar op de hop on hop off bus te stappen en deze bus brengt jou vervolgens naar één van de hoogste gebouwen van de Amerikaanse stad. Bang dat je met een hop on hop off bus het Empire State Building niet goed kunt bekijken? Dat is niet nodig. Bij vrijwel iedere bezienswaardigheid is namelijk een halte voor een hop on hop off bus, waardoor jij makkelijk in en uit kunt stappen waar jij wilt.

Vincent de Dijk

Hallo, wat leuk dat ik je mag begroeten op mijn website. Ik ben Vincent, aangenaam. Op deze website vertel ik je alles wat jij moet weten over het Empire State Building in New York. Persoonlijk vind ik dit één van de meest intrigerende gebouwen die ik tijdens al mijn reizen ben tegengekomen. Het viel mij op dat de Empire State Building tickets ontzettend duur zijn. Dat is de reden dat ik deze website ben gestart. Hier vertel ik je namelijk hoe jij Empire State Building tickets met korting kunt kopen. Ik hoop dat jij er je voordeel mee doet!