.

Empire State Building openingstijden

Ga jij het Empire State Building bezoeken tijdens jouw verblijf in New York? Dan moet je weten dat dit één van de populairste attracties is in de grootste stad van de Verenigde Staten. Je zou het niet verwachten, maar ik heb al eens meer dan anderhalf uur in de rij gestaan bij deze bezienswaardigheid. Het is echter niet de gehele dag even druk bij het Empire State Building. Zo is het ’s ochtends vroeg vaak wat rustiger dan wanneer je er rond het middaguur bent. Wil jij deze wolkenkrabber ook in alle rust kunnen bekijken? Dan is het wel makkelijk wanneer je de Empire State Building openingstijden weet. Daarnaast is het op bepaalde dagen rustiger dan andere. Ik vertel jou in deze tekst alles over de openingstijden en de dagen waarop je deze bezienswaardigheid het beste kunt bezoeken.

Elke dag van de week geopend

Zoals je misschien wel weet is het Empire State Building een kantoorgebouw. Daarom verwacht jij mogelijk dat je deze bezienswaardigheid in het weekend niet kunt bezoeken. Dit dacht ik eerst inderdaad ook. Het tegendeel is echter waar. Ook op zaterdag en zondag kun jij het Empire State Building bezoeken. Daarnaast is de wolkenkrabber op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag uiteraard ook geopend. Je kunt dus iedere dag van de week terecht bij de wolkenkrabber. Wat de Empire State Building openingstijden zijn? Ik weet niet beter dan dat de toren van 08.00 uur tot 02.00 uur geopend is. De Empire State Building openingstijden zijn zeer ruim, waardoor jij vast en zeker wel een geschikte tijd weet te vinden.

Hoeveel tijd spenderen de meeste mensen hier?

Vaak wordt gedacht dat het Empire State Building niet zo bijzonder is. Ik kan je vertellen dat dit een misvatting is. Je bekijkt het gebouw namelijk niet alleen van buiten. Althans, dat zou ik je niet adviseren. Van buiten is deze wolkenkrabber namelijk niet zo bijzonder. Toch spenderen veel mensen zo’n anderhalf uur bij deze bezienswaardigheid. Hoe dit komt? Doordat iedereen ook naar binnen wil. Op de 86e verdieping is namelijk een buitendek .Vanaf dit dek heb jij een adembenemend uitzicht over New York. Heb je nog niet genoeg gezien van de stad? Dan kun je met de lift ook nog door naar de 102de verdieping (de hoogste). Hier kun je niet naar buiten, maar het uitzicht is alleen nog maar mooier. Als ik je een tip mag geven zou ik minimaal twee uur uittrekken om het Empire State Building te bezoeken. Zo weet je zeker dat je genoeg tijd.

Op welke dag kun jij het Empire State Building het best bezoeken?

Aangezien het Empire State Building ook in het weekend geopend is, verwacht jij mogelijk niet dat zaterdag en zondag geschikte dagen zijn om de wolkenkrabber te bezoeken. Dit is echter wel het geval. Tijdens mijn tweede bezoek aan New York besloot ik het erop te wagen en ging ik op zondag naar de toren. Tot mijn verbazing was de rij vele malen korter dan de vorige keer dat ik hier was. Ik heb de medewerkers daar gevraagd of dit altijd het geval was. Zij vertelenden mij dat zaterdag en zondag gemiddeld de twee rustigste dagen zijn. En aangezien de Empire State Building openingstijden in het weekend gewoon hetzelfde zijn, kun je deze bezienswaardigheid het beste bezoeken op één van deze twee dagen. De andere vijf dagen van de week is het namelijk vele malen drukker.

Welke Empire State Building openingstijden zijn het gunstigst?

Ik heb je hierboven reeds verteld op welke dag(en) jij het Empire State building het beste kunt bezoeken. Nu jij dit weet, ben je vast en zeker ook benieuwd naar de meest gunstige Empire State Building openingstijden. Ik raad het je op doordeweekse dagen aan om op tijd naar het Empire State Building te gaan. Na 10 uur ’s ochtends wordt het hier aannemelijk. Deze drukte houdt aan tot een uurtje op 10 ’s avonds. Wil jij de toren in daglicht bezoeken? Dan kun je doordeweeks het beste tussen 08.00 en 10.00 uur gaan. Wanneer jij wilt zien hoe mooi verlicht New York is, kun je het beste na 23.00 uur gaan. Op zaterdag en zondag wordt het na 12.00 uur pas drukker. Deze drukte houdt aan tot 22.00 uur. Ben jij een vroege vogel? Dan adviseer ik je om al voor 08.00 uur voor de ingang te staan.

Vincent de Dijk

Hallo, wat leuk dat ik je mag begroeten op mijn website. Ik ben Vincent, aangenaam. Op deze website vertel ik je alles wat jij moet weten over het Empire State Building in New York. Persoonlijk vind ik dit één van de meest intrigerende gebouwen die ik tijdens al mijn reizen ben tegengekomen. Het viel mij op dat de Empire State Building tickets ontzettend duur zijn. Dat is de reden dat ik deze website ben gestart. Hier vertel ik je namelijk hoe jij Empire State Building tickets met korting kunt kopen. Ik hoop dat jij er je voordeel mee doet!